2020-05-05 08:49Pressmeddelande

Ny Sälj- och Marknadschef för Sverige

Nils Pärletun - Sales & Marketing Director SwedenNils Pärletun - Sales & Marketing Director Sweden

Efter många år i ledande positioner hos internationella företag som SSI Schaefer, Berendsen och Jungheinrich, återvänder Nils Pärletun till Consafe Logistics som ny sälj- och marknadschef för Sverige. Han ger en stark drivkraft och ambition som hjälper till att påskynda utvecklingen av Consafe Logistics.

Med en bakgrund som maskiningenjör och en glödande passion för försäljning och marknadsföring har Nils Pärletun byggt sin karriär på att kombinera det bästa från två världar; en djup teknisk kunskap och en verklig förståelse för hur man bygger långsiktiga kundrelationer.

"Det kanske gör mig lite annorlunda", säger Nils. ”Säljare har vanligtvis en bakgrund i affärsutveckling, och ingenjörer är tekniknördar. Jag är båda. ”

För 20 år sedan började Nils Pärletun sin karriär som konsult hos Consafe Logistics i Lund. Och nu återvänder han, som ny sälj- och marknadschef för Sverige. ”Naturligtvis är Consafe Logistics ett annat företag idag, ännu mer professionellt och med ett starkare erbjudande. Men det är fortfarande som att komma hem, med värderingar jag delar, en fantastisk atmosfär och fokus på försäljning och marknadsföring, där vi alla driver varandra för att ständigt förbättra”, säger Nils.

I sin nya position avser Nils Pärletun att bidra till Consafe Logistics ambitioner att alltid leverera överlägset kundvärde. Baserat på sin tidigare erfarenhet kommer han att arbeta för att utveckla en starkare kundcentrisk försäljningskultur i hela företaget, där värdet för kundens kund alltid är en huvudprioritet.

 ”Nils har en stark kombination av försäljning-, marknadsföring- och logistikerfarenhet. Med sin drivkraft och ambition att flytta företaget framåt och sitt Consafe Logistics hjärta tror jag att han kommer att utmana oss och utveckla företaget både på marknaden och internt, säger Maria Rang, VD, Consafe Logistics, Sverige

Vi önskar Nils välkommen till Consafe Logistics!Om Consafe Logistics

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringslösningar. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen. Med vårt breda kunnande inom lagerhantering och genom samverkan, levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vår tekniska nyfikenhet och vårt fokus på att effektivisera kundernas verksamhet, i kombination med programvaruutveckling i världsklass, ger dig en konkurrensfördel. Vi har gjort det sedan 1978. Consafe Logistics-koncernen har 400 medarbetare och vi stöttar våra globala kunder via lokala bolag i Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna, Polen och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Lund.

Kontaktpersoner

Emelia Jensen
Marketing Specialist
Emelia Jensen