2020-01-27 11:35Pressmeddelande

Logitri väljer Consafe Logistics för förbättrad lagereffektivitet

Logitri väljet Consafe Logistics

Consafe Logistics är stolta över att ha valts av Logitri Oy, ett finskt tredje part logistik företag (3PL), som leverantör av moderna lagerhanteringslösningar. Logitri Oy har ett lager på 60 000 m2, och eftersom verksamheten har ökat stadigt under ett antal år behövdes en ny och framtidssäker lagerhanteringslösning.

Logitri genomförde omfattande marknadsundersökningar och fann att Consafe Logistics och Astro WMS®-systemet kryssade i alla deras rutor. 3PL-industrin är konkurrenskraftig, så det är avgörande att stå ut av rätt skäl. Logitri är övertygad om att ökad effektivitet, tillsammans med förbättrad spårning och uppföljning kan ge verksamheten den konkurrenskraft som den behöver.

Läs hela Press Releasen härOm Consafe Logistics

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringslösningar. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen. Med vårt breda kunnande inom lagerhantering och genom samverkan, levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vår tekniska nyfikenhet och vårt fokus på att effektivisera kundernas verksamhet, i kombination med programvaruutveckling i världsklass, ger dig en konkurrensfördel. Vi har gjort det sedan 1978. Consafe Logistics-koncernen har 400 medarbetare och vi stöttar våra globala kunder via lokala bolag i Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna, Polen och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Lund.

Kontaktpersoner

Emelia Jensen
Marketing Specialist
Emelia Jensen