2020-04-02 08:15Pressmeddelande

Förenkla hanteringen av farligt gods i ditt lager

Dangerous Goods

När behovet av avancerad teknik ökar blir det vanligare att logistikföretag hanterar det som klassas som farligt gods. Att uppfylla alla krav kring detta kan vara utmanande, men den nya add-on modulen från Consafe Logistics effektiviserar och underlättar processen.

Tillsammans med DGOffice erbjuder Consafe Logistics nu en farligt goods add-on modul till Astro WMS®. Denna modul gör det enkelt att säkerställa att reglerna kring hanteringen av farligt gods följs och kan eliminera risker i samband med säkerhet, hälsa och miljön.

Läs hela press releasen härOm Consafe Logistics

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringslösningar. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen. Med vårt breda kunnande inom lagerhantering och genom samverkan, levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vår tekniska nyfikenhet och vårt fokus på att effektivisera kundernas verksamhet, i kombination med programvaruutveckling i världsklass, ger dig en konkurrensfördel. Vi har gjort det sedan 1978. Consafe Logistics-koncernen har 400 medarbetare och vi stöttar våra globala kunder via lokala bolag i Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna, Polen och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Lund.

Kontaktpersoner

Emelia Jensen
Marketing Specialist
Emelia Jensen