2019-12-16 11:09Pressmeddelande

Consafe Logistics tillsätter ny CTO

Andreas Anyuru Andreas Anyuru

Consafe Logistics har anställt Andreas Anyuru som CTO (Chief Technology Officer).

Andreas har 18 års erfarenhet från mjukvaru- och teknikindustrin. Senast kommer han från en roll som chef för teknik vid Arm's Machine Learning-gruppen i Lund, där han ledde ingenjörsorganisationen som förde Arm's första maskininlärningslösning till marknaden. Innan dess hade han en roll som teknikchef vid Arm's CPU-grupp i Cambridge, Storbritannien. Andreas har också tillbringat många år i olika mjukvarurelaterade roller hos Ericsson. Han är uppfinnaren av flera patent inom datavetenskap och är författare till den tekniska boken "Professional WebGL Programming".

Som CTO kommer Andreas att leda FoU-organisationen för Consafe Logistics och se till att vi utvecklar våra WMS och WCS med rätt teknik för ett ökat kundvärde.

"Med min starka och solida tekniska bakgrund i kombination med allmän affärsskicklighet tror jag att jag kan hjälpa organisationen att uppnå fantastiska saker för produktmärket Astro WMS® och Astro WCS," säger Andreas. ”Jag ser verkligen fram emot att ta på mig denna ledarroll inom Consafe Logistics. Jag tror att vi har en stor möjlighet framför oss att ge ännu större kundvärde med hjälp av tekniker som AI (artificiell intelligens) och ML (maskininlärning) ”. Fortsätter Andreas.

”Consafe Logistics tar redan med sig lösningar till marknaden baserat på den senaste tekniken. Andreas kommer att hjälpa till att driva vår teknologikurs och se till att vi fortsätter att erbjuda innovativa lösningar för att möta våra kunders krav för morgondagen. Andreas är en mycket erfaren teknikledare som kommer att ge stort värde till affärs- och produktportföljen. Vi är mycket glada över att välkomna Andreas till företaget, säger Kent Olsson, VD för Consafe Logistics.

”Med Andreas i teamet kommer vi att kunna påskynda nya tekniska lösningar till marknaden. AI och ML är här för att stanna och kommer att kontinuerligt utveckla och utmana Supply Chain-industrin, och vi är här för att hjälpa våra kunder att dra nytta av denna teknik på bästa möjliga sätt! ”, Fortsätter Kent Olsson.

Andreas kommer att ingå i Consafe Logistics Management-teamet och rapportera till VD Kent Olsson.Om Consafe Logistics

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringslösningar. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen. Med vårt breda kunnande inom lagerhantering och genom samverkan, levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vår tekniska nyfikenhet och vårt fokus på att effektivisera kundernas verksamhet, i kombination med programvaruutveckling i världsklass, ger dig en konkurrensfördel. Vi har gjort det sedan 1978. Consafe Logistics-koncernen har 400 medarbetare och vi stöttar våra globala kunder via lokala bolag i Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna, Polen och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Lund.

Kontaktpersoner

Emelia Jensen
Marketing Specialist
Emelia Jensen