2020-02-03 08:50Pressmeddelande

Abkati väljer Consafe Logistics för en framtidssäker lagerlösning

Abkati PR

Eftersom AB Karosseritillbehör (Abkati) investerar i ett nytt lager, behövde de en kunnig och erfaren partner för att säkerställa att den moderna enheten skulle vara redo för framtiden. Consafe Logistics kunde erbjuda en fullständig WMS-förstudie för att analysera hur man bäst kan implementera Astro WMS® från början.

Flytten till ett nytt lager innebär en stor förändring för Abkati eftersom de planerar att införa mer automatisering i hanteringen och distributionen av bildelar och tillbehör för kommersiella fordon. Det är ett växande företag, så genom att använda Astro WMS® och flytta till nya lokaler förbereder de sig effektivt för expansion och ökad digitalisering.

Abkati räknar med att se ett antal betydande förbättringar efter flytten är klar. Tillsammans med hanteringen av den fortsatta tillväxten och smidig implementering av automatiserade processer, kommer Abkati också att dra nytta av ökad effektivitet i hela lagret, vilket kommer att ta det till nästa nivå inom fordonslogistik.

Läs hela Press Releasen härOm Consafe Logistics

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringslösningar. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen. Med vårt breda kunnande inom lagerhantering och genom samverkan, levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vår tekniska nyfikenhet och vårt fokus på att effektivisera kundernas verksamhet, i kombination med programvaruutveckling i världsklass, ger dig en konkurrensfördel. Vi har gjort det sedan 1978. Consafe Logistics-koncernen har 400 medarbetare och vi stöttar våra globala kunder via lokala bolag i Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna, Polen och Storbritannien. Vårt huvudkontor ligger i Lund.

Kontaktpersoner

Emelia Jensen
Marketing Specialist
Emelia Jensen